Piškot:
3 vejce
1/2 hrnku kokosová mouka
1 řecký jogurt bez tuku
100 g cream cheese (třeba Lučina)
1/2 lžičky mořské soli
lžička kypřícího prášku
1/4 hrnku sladidla (xylitol, stévie)
1 lžička vanilkového extraktu
1 řecký jogurt bez tuku
100 g cream cheese (třeba Lučina)
1/2 lžičky mořské soli
lžička kypřícího prášku
1/4 hrnku sladidla (xylitol, stévie)
1 lžička vanilkového extraktu
Čoko krém:
1 čokoládový puding
400ml mléka nebo rostlinného mléka
1 netučný tvaroh
odměrka čoko proteinu
3 dílky kvalitní vysokoprocentní čokolády
1 čokoládový puding
400ml mléka nebo rostlinného mléka
1 netučný tvaroh
odměrka čoko proteinu
3 dílky kvalitní vysokoprocentní čokolády
Vanilkový krém:
1 cream cheese
1 tvaroh netučný
troška mléka
2 lžíce medu
2 lžičky vanilkového extraktu
2 lžičky vanilkového extraktu
nasekaná čokoláda na posypání
2 banány
2 banány
Všechny ingredience na těsto smícháme v tekuté těsto. Troubu si předehřejeme na 180 a menší formu na pečení vyložíme pečícím papírem. Těsto vylijeme do formy a dáme péct asi na 30 minut (dokud povrch nezezlátne). Mezitím si připravíme krémy. V mléce u vaříme čokoládový puding. Necháme ho za občasného míchání trochu vychladnout a přimícháme tvaroh, protein a nasekanou čokoládu. Pořádně promícháme. Do další misky dáme cream cheese a tvaroh, přidáme trochu mléka a rozmícháme aby nám vznikl hladký krém. Potom přidáme dvě lžíce medu a vanilkový extrakt. Upečený piškot nakrájíme na obdélníčky a vyložíme jimi dno větší skleněné mísy. Na piškot rozprostřeme čoko krém a na něj poklademe pokrájený banán. Na banán vylijeme a rozprostřeme vanilkový krém a nakonec posypeme nasekanou kvalitní čokoládou. Dáme na pár hodin do lednice. Velkou lžící nabíráme porce do skleniček nebo mističek.
Komentáře
Okomentovat